Onze werkwijze

Het proces in 5 stappen

Het proces in 5 stappen

1. Camper samenstellen

2. Intakegesprek

3. Een bus zoeken

4. Camper verder uitwerken

5. Start van de bouw

1. Camper samenstellen

U wilt graag een camper laten bouwen of bent benieuwd naar de mogelijkheden.

Op onze website kunt u een camper samenstellen om een prijsindicatie te krijgen van het project. Deze prijs is exclusief de bus. Vervolgens nemen wij contact met u op om uw wensen en vragen door te nemen, waarna geheel vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek ingepland kan worden.

Gommans-campers-camper-samenstellen

2. Intakegesprek

Tijdens het eerste intakegesprek brengen wij uw droomcamper in kaart, maken wij voor u de ideale indeling m.b.t. de plattegrond en worden al uw wensen en eisen besproken. Zo kunnen we tot een passende offerte komen. We kunnen ook een 3d-tekening voor u maken zodat u een visueel beeld heeft van hoe uw camper eruit komt te zien.

Gommans-campers-camper-intake

3. Een bus zoeken

Nadat u akkoord bent gegaan met de offerte gaan wij voor u aan de slag met het zoeken van een geschikte bus op maat. Deze aankoopservice zit bij de totaalprijs inbegrepen om er zo zeker van te zijn dat u een kwalitatief goede bus krijgt die past bij uw wensen. U geeft ons uw wensen door mbt de bus (km-stand, bouwjaar, model, merk, opties, budget etc) en waar nodig adviseren wij u bij het kiezen van een geschikte bus.

O.b.v. deze wensen gaan wij voor u op zoek. Wij sturen u vervolgens een paar bussen door met daarbij de plus- en eventuele minpunten die wij in eerste oogopslag kunnen zien.  Als er voor u een geschikte bus tussen zit gaan wij de bus bezichtigen en doen we een aankoopkeuring waarbij de bus volledig van top tot teen wordt nagelopen.

BIJNA alle zaken komen hierbij aan bod, denk hierbij aan of er bijvoorbeeld nog onderhoud gedaan moet worden, of het een logische km-stand is, of het een betrouwbare verkoper is en noem zo maar op. Ook gaan wij voor u onderhandelen om een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Na de inspectie nemen wij samen met u onze bevindingen door met daarbij een advies of de bus een goede koop is of niet. Het is vervolgens aan u om deze bus wel of niet aan te schaffen.

Gommans-bus-campers-ombouwen-tot-camper

4. Camper verder uitwerken

Terwijl een geschikte bus wordt gezocht is het het ideale moment om uw camper verder uit te werken. Alle details worden besproken, van de kleur van de kraan tot aan het kiezen van de vloer. De klant heeft bij ons namelijk complete vrijheid in het kiezen van het interieur qua smaken, kleuren en stijl.

gommans-campers-over-ons-film

5. Start van de bouw

Wanneer de bus is aangekocht en de camper helemaal is uitgewerkt kan de bouw van de camper beginnen. Wij maken een strakke planning om alles zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Tijdens de bouw van uw camper wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang d.m.v. foto’s en video’s. Het is zelfs mogelijk om een time-lapse video van uw camper te ontvangen, leuk om te delen met uw vrienden en familie!

bus ombouwen tot camper op maat

Wij creëren het boek, 
U creëert de verhalen.

Gommans Campers maakt uw droomcamper op maat!

Contact

Gommans Campers V.O.F.
+31 85 080 5580
Voltaweg 14, 5482 TM Schijndel
info@gommanscampers.nl
KvK-nummer: 86011227

Gommans Campers © 2022