OVER ONS

Meer over Gommans Campers

Kwaliteit

Creativiteit & innovatie

100% tevredenheidsgarantie

Makkelijk bereikbaar

Samenwerken

Eerlijke prijzen

Oorsprong van Gommans Campers

Scrollend door Instagram zag ik talloze campers voorbijkomen. Ik dacht ‘’dit wil ik ook’’. Een camper, de ideale manier om de wereld mee rond te reizen. Je bent nergens van afhankelijk en hebt je hele huis met je mee.

Maar na geschrokken te zijn van het oubollige aanbod ben ik zelf een camper gaan ontwerpen. Eentje die echt bij mij past. Ik heb een academische achtergrond dus aan de brains ligt het niet. Na mijn droomcamper te hebben ontworpen ben ik in de boeken gedoken. Elektriciteit, water, gas, hout- en metaalbewerking, stofferen. Zo veel verschillende vakgebieden die bij het bouwen van een camper aan bod komen.

Na mezelf op deze fronten verbreed te hebben ben ik in het diepe gesprongen en heb ik een busje gekocht waarna ik vrij direct ben begonnen met bouwen. Tijdens het bouwproces ben ik tegen allerlei dingen aangelopen met zo veel frustratie momenten, maar toch had ik het zo erg naar mijn zin. Dit kwam doordat ik mentaal zo erg werd uitgedaagd door de diversiteit van de verschillende vakgebieden en doordat ik met mijn handen werkte, iets wat ik graag doe om mijn energie kwijt te kunnen. Toen ik de camper af had wilde ik niet dat het voorbij zou zijn. Ik wilde verder bouwen, nieuwe ideeën toepassen, de campers verbeteren. Toen is Gommans Campers geboren en zijn liefde en passie die daarbij horen.

 

Waar komt die liefde en passie vandaan?

Gefrustreerd door het aanbod oubollige campers en de beperkte mogelijkheden van het zelf kunnen samenstellen van een eigen camper ben ik dus begonnen met het bouwen van mijn eerste camper. En na het bouwen van een aantal campers verder en het oprichten van mijn bedrijf merk ik nog steeds dat het aanbod erg beperkt en oubollig is met weinig smaak.

Die frustratie die ik had toen ik op zoek was naar een camper merk ik nog steeds bij nieuwe klanten. Zij willen iets fris en moderns. Mede vanuit deze frustratie is mijn liefde en passie ontstaan. En door het enthousiasme van de klanten over het resultaat is deze alleen nog maar meer gaan groeien.

Contact

Gommans Campers V.O.F.
+31 85 080 5580
Voltaweg 14, 5482 TM Schijndel
info@gommanscampers.nl
KvK-nummer: 86011227

Gommans Campers © 2022