Veel gestelde vragen

Vrijblijvend Contact Opnemen

Frequently Asked

Kijk hieronder of je vraag erbij zit. Is dit niet het geval? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, en dan proberen wij uw vraag te beantwoorden.

Waarom zou ik een camperbus laten ombouwen?

Een camperbus biedt een perfecte balans als recreatievoertuig. Dankzij zijn compacte formaat blijft hij wendbaar, zelfs in stedelijke gebieden, wat anders is dan bij half- of volintegraal campers. Bovendien biedt hij voldoende ruimte voor comfortabele lange reizen met het gezin.

Daarnaast is een camperbus ideaal vanwege zijn veelzijdigheid. Het biedt de vrijheid om op verschillende locaties te overnachten, waardoor je de natuur optimaal kunt ervaren. 

Kan ik mijn camper echt helemaal smaak geven zoals ik zelf wil?

Zeker weten! Wij vinden het belangrijk dat de klant een camper krijgt die echt bij diegene past. Het zelf smaak kunnen geven aan de camper is daarom ook het belangrijkste en leukste onderdeel. Zo krijgt iedere klant een volledig unieke camper. Dit bereiken wij doordat naast alle keuzemogelijkheden binnen het configuratiesysteem de klant ook nog de keuze heeft in het o.a. kiezen van de vloer, tegeltjes, fronten, stoffering, kleuren, handgrepen, patronen, detaillering en accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken en of maken het.

Ik heb nog geen bus, kan ik dan alsnog bij jullie terecht?

Zeker, dit is juist de normale gang van zaken. Wij helpen u maar al te graag met het zoeken van een bus die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Wij verzorgen het hele aankoopproces. Van het zoeken naar de geschikte bus tot aan het fysiek inspecteren en transporteren naar de werkplaats.

Regelen jullie de bus?

Wij regelen inderdaad de bus. Wij helpen u maar al te graag met het zoeken van een bus die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Wij verzorgen het hele aankoopproces. Van het zoeken naar de geschikte bus tot aan het fysiek inspecteren en transporteren naar de werkplaats.

Ik heb al een bus, kan ik deze ook bij jullie laten ombouwen?

Normaal gesproken regelen wij een bus voor u die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Indien u al een bus heeft, dan is dit alleen maar mooi meegenomen en bespaart dat tijd in het totaal proces.

Welke bus is het beste om te bouwen als camper?

Er bestaat geen eenduidig juist antwoord op welke bus het beste is om tot camper om te bouwen. Dit hangt af van de wensen van de klant. Denk aan vragen als: wil ik een handgeschakelde of automatische transmissie? Welk formaat past bij mijn behoeften? Wat is mijn budget? Wat zijn mijn reisplannen met de camper? Gelukkig kunnen wij u voorzien van het meest passende advies om een weloverwogen beslissing te nemen.

Is er een wachtlijst of kan ik meteen terecht?

Aangezien de wachttijden erg variëren kunt u het beste contact met ons op nemen voor de huidige wachttijd. Over het algemeen kunt u snel bij ons terecht.

Wat kost het gemiddeld om een busje om te laten bouwen?

Bij ons zitten de gemiddelde kosten voor een inbouw op ongeveer 45.000 euro. Laat u echter niet voor de gek houden door het woordje ”gemiddeld”. Aangezien wij in het wat luxere segment zitten, zit er bij ons op een gemiddelde camper al bijna alles op en aan wat je van een luxe buscamper kan verwachten. Een realistisch startbedrag voor een camperinbouw is ongeveer 35.000 euro. Dit kan oplopen tot hoe gek u het zelf wilt maken. Bij ons is alles mogelijk. 

Is de prijs alleen voor het interieur of ook voor de bus?

De prijs die u te zien krijgt binnen het configuratiesysteem is het totale prijskaartje voor het ombouwen tot uw droomcamper en het verzorgen van een bus. Daar komen de aankoopkosten van de bus bij die bestaan uit de kale prijs van de bus, BPM en eventuele importkosten.

Wat kost de verzekering voor een buscamper?

Deze kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal opgebouwde schadevrije jaren, het type verzekering dat u kiest, het verzekerde bedrag en de voorwaarden van diverse verzekeraars. Een algemene richtlijn voor de maandelijkse kosten van een all-risk verzekering voor een camper ligt tussen de 50 en 100 euro.

Mijn droom plattegrond staat er niet bij, kan ik ook een eigen maken?

In overleg is er veel mogelijk. Zo ook een andere plattegrond. Hier zitten mogelijk wel extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de extra tijd die ervoor nodig is. Neem daarom gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Gommans Campers V.O.F.
+31 85 080 5580
Voltaweg 14, 5482 TM Schijndel
info@gommanscampers.nl
KvK-nummer: 86011227

Gommans Campers © 2022