Veel gestelde vragen

Vrijblijvend Contact Opnemen

Frequently Asked

Kijk hieronder of je vraag erbij zit. Is dit niet het geval? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, en dan proberen wij uw vraag te beantwoorden.

Kan ik mijn camper echt helemaal smaak geven zoals ik zelf wil?

Zeker weten! Wij vinden het belangrijk dat de klant een camper krijgt die echt bij diegene past. Het zelf smaak kunnen geven aan de camper is daarom ook het belangrijkste en leukste onderdeel. Zo krijgt iedere klant een volledig unieke camper. Dit bereiken wij doordat naast alle keuzemogelijkheden binnen het configuratiesysteem de klant ook nog de keuze heeft in het o.a. kiezen van de vloer, tegeltjes, fronten, stoffering, kleuren, handgrepen, patronen, detaillering en accessoires. Je kan het zo gek niet bedenken en of maken het.

Ik heb nog geen bus, kan ik dan alsnog bij jullie terecht?

Zeker, dit is juist de normale gang van zaken. Wij helpen u maar al te graag met het zoeken van een bus die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Wij verzorgen het hele aankoopproces. Van het zoeken naar de geschikte bus tot aan het fysiek inspecteren en transporteren naar de werkplaats.

Regelen jullie de bus?

Wij regelen inderdaad de bus. Wij helpen u maar al te graag met het zoeken van een bus die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Wij verzorgen het hele aankoopproces. Van het zoeken naar de geschikte bus tot aan het fysiek inspecteren en transporteren naar de werkplaats.

Is er een wachtlijst of kan ik meteen terecht?

Aangezien de wachttijden erg variëren kunt u het beste contact met ons op nemen voor de huidige wachttijd. Over het algemeen kunt u snel bij ons terecht.

Ik heb al een bus, kan ik deze ook bij jullie laten ombouwen?

Normaal gesproken regelen wij een bus voor u die het beste bij u past qua leeftijd, km-stand, opties etc. Indien u al een bus heeft, dan is dit alleen maar mooi meegenomen en bespaart dat tijd in het totaal proces.

Is de prijs alleen voor het interieur of ook voor de bus?

De prijs die u te zien krijgt binnen het configuratiesysteem is het totale prijskaartje voor het ombouwen tot uw droomcamper en het verzorgen van een bus. Daar komen de aankoopkosten van de bus bij die bestaan uit de kale prijs van de bus, BPM en eventuele importkosten.

Mijn droom plattegrond staat er niet bij, kan ik ook een eigen maken?

In overleg is er veel mogelijk. Zo ook een andere plattegrond. Hier zitten mogelijk wel extra kosten aan verbonden, afhankelijk van de extra tijd die ervoor nodig is. Neem daarom gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Gommans Campers V.O.F.
+31 85 080 5580
Voltaweg 14, 5482 TM Schijndel
info@gommanscampers.nl
KvK-nummer: 86011227

Gommans Campers © 2022