Een onderhoudsbeurt nodig voor uw camper?

Ga met een gerust hart de weg weer op.

APK | Grote opbouwbeurt | Grote voertuigbeurt

Transparante controlepunten

Uitgebreid adviesrapport

Zowel grote opbouw- als voertuigbeurt

Uw bus ook buiten reguliere openingstijden halen/brengen

Inclusief nieuwe apk

Uitgevoerd door vakspecialisten

Ga zonder zorgen de weg weer op

Wij zetten net dat stapje extra

1/8

Transparante controlepunten

2/8

Uitgebreid adviestrapport

3/8

Zowel grote opbouwbeurt als voertuigbeurt mogelijk

4/8

Uitgevoerd door vakspecialisten

5/8

Uw bus ook buiten reguliere openingstijden halen/brengen

6/8

Inclusief nieuwe apk

7/8

Ga zonder zorgen de weg weer op

8/8

Wij zetten dat stapje extra

Zonder zorgen op vakantie

Een camper onderhoudsbeurt bij Gommans Campers zorgt ervoor dat u met een gerust hart de weg op kunt en klaar bent voor een nieuw kampeerseizoen. Wij voeren niet alleen een grote opbouwbeurt uit voor uw camper, maar ook een grote voertuigbeurt. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige vakantie.

Hoe vaak een onderhoudsbeurt?

Afhankelijk van hoeveel kilometers u maakt raden wij aan om 1 keer per 1-2 jaar een grote onderhoudsbeurt te doen. Want vergeet niet, onderhoud van uw camper is behoud van uw camper. Door het uitvoeren van een goede onderhoudsbeurt voorkomt u niet alleen problemen tijdens uw vakantie maar ook een grote onverwachte rekening.­­

Waarom een oudershoudsbeurt bij Gommans Campers?

Goede vraag! Wij zetten net dat stapje extra door bijvoorbeeld een aantal zaken mee te nemen waar de concurrent niet naar omkijkt. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe apk, een proefrit, uitgebreide lekkage controle, vochtmeting, uitgebreid adviesrapport, transparante prijzen, inzichtelijke controlepunten en uren registratie. Bij Gommans Campers werkt een team van vakspecialisten dat zich enkel en alleen bezighoudt met campers en daardoor adequaat uw camper van top tot teen kan nalopen. 

Pakketten & Prijzen

Bij Gommans Campers bieden wij drie onderhoudspakketten aan.

Pakketten & Prijzen

Bij Gommans Campers bieden wij drie onderhoudspakketten aan.

Happy Customers

Berkay Tosun
Berkay Tosun
Wij zijn als klant erg te spreken over de kwaliteit, de service en vooral de meedenkendheid wat ze hier te bieden hebben. Een bedrijf dat campers compleet op maat maakt. Wij zijn bij meerdere bouwers geweest maar geen enkel die het zo professioneel kan en doet als hier. Wij willen ook erbij zeggen dat wij ons als klant niet kunnen vinden in sommige negatieve uitlatingen die op Google staan, dit hebben wij zelf nooit ervaring en zijn altijd enthousiast geweest over de manier van zaken.
Selma El Chimi
Selma El Chimi
Afgelopen week zijn wij bij Gommans Campers langs geweest voor het laten maken van een offerte en het bespreken van de mogelijkheden. We vonden het fijn dat er echt de tijd genomen werd om al onze vragen te beantwoorden en er werd ons veel tips, advies en stof om over na te denken gegeven. Ook hebben we een uitgebreide rondleiding gekregen in de fabriek. Erg mooi en leuk om te zien hoe de Campers gemaakt worden. Je merkt door de manier hoe er over de Campers gepraat wordt ze echt passie hebben voor hun product.
Christiaan B
Christiaan B
Onze ervaring met het bouwen van een op maat gemaakte camper met Gommans Campers was werkelijk bijzonder. Na door Nederland en andere Europese landen te hebben gereisd op zoek naar de perfecte camperbouwer, viel Gommans direct op. Vanaf het begin was het proces intuïtief en gaf het ons creatieve vrijheid, waardoor we onze droomcamper op onverwachte manieren konden vormgeven. Wat Patrick echt onderscheidt, is zijn inclusieve benadering. Geen idee was te groot of te klein; elk voorstel werd met enthousiasme ontvangen en meteen praktisch onderzocht. Deze openheid zorgde ervoor dat ons project zowel innovatief als praktisch was. We zijn ons bewust van enkele negatieve recensies, maar we raden je aan zelf een bezoek te brengen. Neem een rondleiding door zijn ruime werkplaats, bekijk de campers die er worden gebouwd—vaak vier tegelijk—en oordeel zelf over de kwaliteit van de campers en de professionaliteit van de werkplaats. De technologie en uitrusting die Gommans gebruikt, vonden we nergens anders. Het vakmanschap van onze camper laat duidelijk zien hoe toegewijd Gommans Campers is. De camper is niet zomaar gebouwd; hij is op maat gemaakt en weerspiegelt onze persoonlijkheid en levensbehoeften in elk detail en paneel. De zorg voor detail in het houtwerk en het ergonomische ontwerp hebben onze camper getransformeerd van een voertuig tot een kunstwerk. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen niet wachten om op pad te gaan, dankzij de toewijding en expertise van Gommans Campers. We raden hun diensten ten zeerste aan voor iedereen die zijn droomcamper wil realiseren. Het is nu tijd om de weg op te gaan!
Joshi Dubbeldam
Joshi Dubbeldam
Na een lange zoektocht eindelijk een vakkundige camper Bouwer gevonden en bij Gommans Campers in Schijdel terechtgekomen na een aantal positieve reacties van andere camper eigenaren hebben wij besloten om hier onze droom camper te laten bouwen. Wij hebben samen met Stefanie onze droom campers ontworpen en het vaklui heeft deze tot perfectie gebouwd. Samen met Gommans Campers hebben wij een jonggebruikte bedrijfwagen gevonden en hebben hun onze droom camper gebouwd. Van ontwerp tot oplevering hadden wij geen beteren service kunnen verwachten. Wij hebben de Camper nou 1 jaar en stappen iedere keer met een glimlach de camper binnen kwaliteit 100% een absolute aanrader
Alex B
Alex B
Daniel Ionita
Daniel Ionita
A vd H
A vd H
Zeer tevreden! Personeel heeft veel kennis en ervaring! Interieur is van degelijke kwaliteit.

Houdt rekening met seizoensdrukte en plan op tijd een afspraak in.

Wij creëren het boek, 
U creëert de verhalen.

Gommans Campers maakt uw droomcamper op maat!

Bel me terug

Contact

Gommans Campers V.O.F.
+31 85 080 5580
Voltaweg 14, 5482 TM Schijndel
info@gommanscampers.nl
KvK-nummer: 86011227

Gommans Campers © 2022